SVT Alapkurzus

Aktuális kurzus időpontok (szervezés alatt): részvételi szándékodat kérlek írásban jelezd a lap alján!

Az SVT Alapkurzus kiemelt céljai:

  • az SVT rendszerének alapos megismerése és elsajátítása, meghatározott gyakorlati idővel,
  • megismerni a spirituális alapelveket,
  • megismerkedni és tudatos kapcsolatot teremteni a “Belső Vezettetésünkkel” (Felső Én “funkciónkkal” – Szellemmel),
  • feltárni-kitisztítani a HIT-, HIEDELEM-, KORLÁT-, SZOKÁS- ÍTÉLKEZÉSI- és ÉSZLELÉSI RENDSZEREINKHEZ kapcsolódó programokat, amelyek a Tudatalattinkban vannak, és a jelen fizikai életünket befolyásolják a TUDATOS elmén keresztül,
  • megismerni a TUDATOS elme átalakítását
  • megérteni a személyes energia irányításának alapjait, amelyek befolyásolják a saját fizikai-, mentális-gondolati-, érzelmi és spirituális energiáinkat

Megjegyzés:
az alapkurzus bevezet az ingával és az alapvető SVT térképekkel való munkába önmagunk tisztításához. Megismerjük az előző életek vizsgálatát és tisztítását, miközben a jelen életbeli félelmek, traumák, konfliktusok és önbüntetéssel kapcsolatos dolgok elengedésén is dolgozunk. Ez a kurzus 36 órányi (szünetekkel együtt), ötnapos elméleti ismeretátadást és gyakorlást biztosít a résztvevő Szellemmel (Felső Én funkciójával) való kommunikáció elsajátítására és a nagyobb boldogság és jóllét útjában álló blokkok feloldására. Ez a kurzus a második naptól az ötödik napig az alapvető térképeket tekinti át kurzusanyagként.

A mindenkori első Alapkurzus nap NYILVÁNOS ÉS NYITOTT (előzetes bejelentkezés azonban kötelező) ami azt jelenti, hogy INGYENESEN LÁTOGATHATÓ. Bárki részt vehet, aki ismételni szeretné az SVT alapjait, illetve azok is, akik mélyebben és alaposabban szeretnék megérteni Robert E. Detzler: Spirituális Választerápia® – Szabadság Ösvényén című könyvét és a Spirituális VálaszTechnika módszerének működési alapelveit.

Az első kurzus napon CSAK az SVT Alapkurzus RÉSZTVEVŐI kaphatnak Copyrighttal – SZERZŐI JOGVÉDELEM – ellátott kurzusanyagot, az ÉRDEKLŐDŐK nem. A 2. kurzus naptól CSAK kurzus látogatók vehetnek részt az oktatáson!

Az amerikai SRA (Spirituális Válasz Alapítvány) előírásai szerint a részvételi igazolást csak azok a résztevők kaphatnak, akik valamennyi képzési napon részt vesznek és teljesítik az SRA által előírt feltételeket, amelyek a második napon kerülnek ismertetésre.

Jelentkezés:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Értesítési cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Igen, elolvastam és megértettem az adatvédelmi elveket

[recaptcha]