Az SVT-ről

ingaA Spirituális Választechnika (SVT) egy spirituális energiákkal foglalkozó módszer.

Az SVT támogathat abban, hogy felismerjük valós problémánkat, megfogalmazzuk és megoldjuk.

Mindenkinek van tudat alatti elméje, amihez a hozzáférés nem olyan egyszerű, mint a tudatos elménkhez. A tudat alatti elmében lévő programok és energiák, melyeket igen magas arányban előző életekből hozunk, alapvetően befolyásolják a jelen életünk minőségét, teljességét és harmóniáját.

Az SVT-ben egy ingát és egy speciális táblázatrendszert használunk, hogy az életünket gátló diszharmonikus programokat beazonosítsuk, majd tisztítsuk Felső Én (a tudatfelettes) támogatásával. Felső Én a negatív lélekprogramokat, energiákat és hiedelmeket az Akasha feljegyzésből és a tudatalattiból tisztítja.

Az Akasha feljegyzésben szerepelnek a teremtéstől kezdődően a jelen pillanatig és azon is túl – előző-jelen-eljövendő életek – átélt/programozott pozitív és negatív élmények tapasztalatai, energiái, érzései.

Változást azonban csak akkor érhet el a kliens, ha tiszta szándékból szeretné azt és mindent meg is tesz ennek érdekében minden szinten. Csupán az SVT módszere és a tisztítás önmagában általában nem elég az életminőség javításához.
Az SVT abban támogathat, hogy előző vagy jelen életbeli blokk, program, élmény, beidegződés, hiedelem ne gátoljon senkit abban, hogy boldog, szabad életet élhessen.

Az SVT egyszerű, gyors és hatékony módszer, akár már néhány alkalom is elég lehet ahhoz, hogy az egyén egy adott nehézséget, problémát képes legyen átértékelni.