SPÚ (Spirituális Újjáépítés) kurzus

A SPÚ (Spirituális Újjáépítés) kurzus kiemelt céljai:

Ez a kurzus bevezet a mentális-gondolati, érzelmi és spirituális átalakulás technikáiba, beleértve a spirituális korrekciót az energia testeken, az aura harmonizálást, az érzelmi sérülések energiáinak és programjainak tisztítását és az átalakulás gyakorlatát, emellett gyakorlási időt is biztosít, felügyelet mellett. Napi elmélyülést, szemléltetést és gyakorlati munkát foglal magába.

2024 ősszel HIBRID SPÚ (Spirituális Újjáépítés) kurzus indul. A részletekről később itt olvashatsz.

Megjegyzés

A SPÚ kurzusra történő jelentkezés előfeltétele az SVT Alapkurzus elvégzése.
Kérek minden regisztrált résztvevőt, hogy a kurzusra kényelmes ruhát (melegítő, szabadidőruha) és zárt, lapos, tiszta talpú cipőt (pl.: edzőcipő) legyen szíves magával hozni, mert a korrekciók elvégzéséhez erre lesz szükségünk.

A résztvevők a kurzus anyagot tartalmazó részletes kézikönyvet kapnak, napi lebontásban kurzus követelmények és előrehaladásuk mértékében. A kurzus a legteljesebb gyakorlat és tudás megszerzése érdekében 7 napos. Az amerikai SRA (Spirituális Válasz Alapítvány) előírásai szerint  részvételi igazolást csak azok a résztvevők kaphatnak, akik valamennyi kurzus napon részt vesznek és teljesítik az SRA által előírt feltételeket, amelyek az első napon kerülnek ismertetésre.

Jelentkezés:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Értesítési cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Igen, elolvastam és megértettem az adatvédelmi elveket

[recaptcha]