Általános információk az SVT kurzusaihoz

BEVEZETÉS

A világ fejlődésével párhuzamosan a tudatosság állandóan tágul, ezért a kurzusok csak lehetőséget adnak arra, hogy az egyén megtalálhatja saját fejlődésének igazi spirituális útját a teljességhez.

A kurzusok támogató és informatív jellegűek, melyek révén megtanuljuk azonosítani és elengedni a negatív, diszharmonikus energiákat vagy programokat az életminőség javítása érdekében.

A kurzus célja és a kurzus anyagainak célja is az, hogy megtanítson egy a Szellemmel együtt végzett módszert, rendszert, annak érdekében, hogy változásokat érjünk el a fizikai testben, oly módon ami harmóniában van a test rezgéseivel.

A kurzusok látogatása semmilyen alapfeltételhez nem kötött.

A minősített SVT instruktorok szakszerű irányítást és felügyeletet biztosítanak, miközben a résztvevők hozzákezdenek az Akasha-krónika beazonosításához, tisztításához, és megtanulnak másokkal dolgozni.

A Spirituális Választechnika Kurzusokon CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ AMERIKAI HIVATALOS és egyben legfrissebb kurzusanyagokból és a havonként változó tartalmú “Felemelkedés” hírlevél módszertani kurzusanyagaiból tanulunk (a kurzus alatt a régi kurzusanyagok NEM HASZNÁLHATÓK), SEMMILYEN MÁS MÓDSZERT NEM ISMERTETÜNK ÉS NEM IS HASZNÁLUNK – tiszteletben tartva a vonatkozó magyarországi jogszabályokat!

A kurzus anyagai egyetlen része sem reprodukálható semmilyen mechanikai, fotográfiai, elektromos eljárással, hangfelvétel sem készíthető semmilyen módon, nem másolható, sem köz- sem magáncélú felhasználásra a félreértések elkerülése miatt sem.

Kérek mindenkit, hogy minden kurzusra és programra hozzon magával ingát, jegyzeteléshez papírt, írószert, különböző színű sorkiemelő filceket! (természetesen a helyszínen is lehet ingát vásárolni).

A kurzusoknak illetve a kurzus anyagainak nem célja hogy bárkit vagy bármilyen hivatást végzőket meggyőzzön arról, hogy amiben hisznek az helytelen, vagy látókörüket ki kellene szélesíteni, hogy beleférjenek még spirituális aspektusok is.

A kurzus egyetlen anyagában, vagy a technika használata során sem kísérel meg diagnosztizálni, sem pedig kezelni semmilyen betegséget, semmilyen egészségi állapotot, vagy súlyos gyengélkedést. Az itt bemutatott technika csak teljes körű egészségügyi ellátás mellett, vagy azt kiegészítve, vagy azzal összhangban használhatók. A kurzusokban szereplő anyagok semmilyen körülmények között nem pótolhatják a felelősségteljes lépéseket sem fizikai, sem mentális, sem érzelmi, sem pedig spirituális kérdésekben. Betegség, vagy egészségügyi probléma esetén a hivatalosan meghatározott egészségügyi szakembert szükséges felkeresni. Jelen anyagokban található információk a mindennapi életben felmerülő nem súlyos panaszok kezelésének spirituális módját bocsátják rendelkezésre, amelynek személyes használatànak alapja a Felső Énnel (High Self), vagy Belső Atyával történő munka. Ha valamilyen panasz nem szűnik meg, vagy az állapot nem változik konzultálni kell a kezelőorvossal.

JELENTKEZÉS MÓDJA

Szeretném felhívni a Kedves Hallgatók és Érdeklődők figyelmét, hogy a kurzus helyeinek befogadóképessége limitált (a kurzus kiscsoportban történnek). Ezért kérek mindenkit, hogy részvételi szándékát időben jelezni szíveskedjen az egyes kurzusoknál feltüntetett űrlapok kitöltésével és megküldésével.

Sikeres regisztrációját visszajelzéssel nyugtázzuk.

A KURZUS HELYSZÍNE

A kurzusok helyszínét az adott kurzusnál külön jelezzük.

A KURZUSOK IDŐKERETE

A kurzusok rendszerint reggel 9, vagy 10 órakor kezdődnek, s 17, illetve 18 órakor érnek véget. Az első kurzus napon történik a regisztráció, a kurzus kezdete előtt 15 perccel. KÉREK MINDENKIT, HOGY PONTOSAN ÉRKEZZEN, MERT MINDEN KURZUS NAPOT A MEGADOTT IDŐPONTBAN KEZDÜNK EL, ÉS NAGYON ZAVARÓ A CSOPORT SZÁMÁRA, HA VALAKI KÉSŐBB ÉRKEZIK. MINDEN NAPOT ÖSSZPONTOSÍTÓ ÉS FÖLDELŐ GYAKORLATOKKAL KEZDÜNK, ÉS AKI KÉSIK, ANNAK MEG KELL VÁRNIA A GYAKORLAT VÉGÉT. EZEK A GYAKORLATOK TÁMOGATÁST NYÚJTHATNAK AZ ÖNMAGUNKRA (FELSŐ ÉN/SZELLEM) VALÓ HANGOLÓDÁSBAN, ILLETVE A KURZUS ANYAGOK HATÉKONY ÉS SIKERES ELSAJÁTÍTÁSÁBAN, AMI ALAPFELTÉTELE A RÉSZVÉTELI IGAZOLÁS KIADÁSÁNAK.

Délelőtt általában egy szünetet tartunk, majd a déli órákban 30-60 perces ebédszünet következik, a résztvevők kérése alapján. Általában lehetőség van az otthonról hozott élelmiszerek hűtésére, valamint mikrohullámú sütővel történő melegítésére. Számos környező étteremből tudnak a hallgatók rendelni (vagy elmenni oda), a rendelést az első szünetben célszerű feladni. Tányérok, evőeszközök, poharak, valamint kávé, tea és tisztított víz térítésmentesen áll a résztvevők rendelkezésére. Délután a résztvevők kérésétől függően 1, vagy 2 szünetet szoktunk tartani.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

További kérdéseidre szívesen válaszolok a Kontakt oldalon található elérhetőségeimen.