Általános információk a képzéshez

BEVEZETÉS

A világ fejlődésével párhuzamosan a tudatosság állandóan tágul, ezért a tanfolyamok csak lehetőséget adnak arra, hogy az egyén megtalálja saját fejlődésének igazi spirituális útját a teljességhez.

A tanfolyamok támogató és informatív jellegűek, melyek segítségével megtanulja azonosítani és elengedni a negatív energiákat vagy programokat életminősége javítása érdekében.

A tanfolyamok elvégzése semmilyen alapfeltételhez nem kötött.

A képesített SVT tanárok szakszerű irányítást és felügyeletet biztosítanak, miközben a hallgatók hozzákezdenek az Akasha-krónika tisztításához, és megtanulnak másokkal dolgozni.

A Spirituális Választerápia Tanfolyamokon CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A HIVATALOS és egyben legfrissebb tananyagokból és a havonként változó tartalmú “Felemelkedés” hírlevél módszertani tananyagából tanulunk (a tanfolyami idő alatt a régi tananyagok NEM HASZNÁLHATÓK), SEMMILYEN MÁS MÓDSZERT NEM ISMERTETÜNK ÉS NEM IS HASZNÁLUNK!

Kérek mindenkit, hogy minden tanfolyamra és programra hozzon magával ingát, jegyzeteléshez papírt, írószert, különböző színű sorkiemelő filceket! (természetesen a helyszínen is lehet ingát vásárolni).

JELENTKEZÉS MÓDJA

Szeretném felhívni a Kedves Hallgatók és Érdeklődők figyelmét, hogy az oktatóterem befogadóképessége limitált (az oktatások kiscsoportban történnek). Ezért kérek mindenkit, hogy részvételi szándékát időben jelezni szíveskedjen az egyes tanfolyamoknál feltüntetett űrlapok kitöltésével és megküldésével.

Sikeres regisztrációját visszajelzéssel nyugtázzuk.

A TANFOLYAM HELYSZÍNE

A tanfolyamokat rendszerint a 1154 Budapest, Aulich Lajos utca 69. szám alatt található PREMA Központban tartjuk. A Központ megközelíthetősége itt olvasható. Az ettől eltérő helyszínt az adott tanfolyamnál külön jelezzük.

A TANFOLYAMOK IDŐKERETE

A tanfolyamok rendszerint reggel 9, vagy 10 órakor kezdődnek, s 17, illetve 18 órakor érnek véget. Az első oktatási napon történik a regisztráció, a tanfolyam kezdete előtt 15 perccel. KÉREK MINDENKIT, HOGY PONTOSAN ÉRKEZZEN, MERT MINDEN TANFOLYAMI NAPOT A MEGADOTT IDŐPONTBAN KEZDÜNK EL, ÉS NAGYON ZAVARÓ A CSOPORT SZÁMÁRA, HA VALAKI KÉSŐBB ÉRKEZIK. MINDEN NAPOT ÖSSZPONTOSÍTÓ ÉS FÖLDELŐ MEDITÁCIÓVAL KEZDÜNK, ÉS AKI KÉSIK, ANNAK MEG KELL VÁRNIA A MEDITÁCIÓ VÉGÉT. A MEDITÁCIÓK NAGY SEGÍTSÉGET NYÚJTANAK AZ ÖNMAGUNKRA (FELSŐ ÉN/SZELLEM) VALÓ HANGOLÓDÁSBAN, ILLETVE A TANFOLYAMI ANYAGOK HATÉKONY ÉS SIKERES ELSAJÁTÍTÁSÁBAN, AMI ALAPFELTÉTELE AZ OKLEVÉL KIADÁSÁNAK.

Délelőtt általában egy szünetet tartunk, majd a déli órákban 30-60 perces ebédszünet következik, a hallgatók kérése alapján. A PREMA Központban lehetőség van az otthonról hozott élelmiszerek hűtésére, valamint mikrohullámú sütővel történő melegítésére. Számos környező étteremből tudnak a hallgatók rendelni (vagy elmenni oda), a rendelést az első szünetben célszerű feladni. Tányérok, evőeszközök, poharak, valamint kávé, tea és tisztított víz térítésmentesen áll a hallgatók rendelkezésére. Délután a hallgatók kérésétől függően 1, vagy 2 szünetet szoktunk tartani.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

További kérdéseidre szívesen válaszolok a Kontakt oldalon található elérhetőségeimen.