Rólam

Kedves Érdeklődő, Kliens, Leendő Résztvevő, Kolléga!

Szeretettel köszöntelek SVT és SPÚ konzulensként és instruktorként.

Egy kicsit az SVT-ről és rólam:

rebeccahPatonay T. Rebeccah vagyok, több mint 20 éve találtam rá az SVT módszerére, amely segített átalakítani és tudatosabbá tenni az életemet.
Akkor nekem segített egy tanácsadó abban, hogy megoldjam életem keszekuszának tűnő vonalát.
Abban az időben éppen számos nehéznek, vagy megoldhatatlannak tűnő kihívással kellett szembenéznem.

Már az első alkalom után nagy nyugalom, megértés és dinamikus változás kezdte jellemezni életemet. Eldöntöttem hamar, hogy megtanulom ezt a módszert, hogy segítse önmagam megismerését, és segítse fejlődésemet.

A rendszer elsajátítását követően először elkezdtem megoldani a saját életemben lévő kihívásokat – a legsürgetőbbeket. Először – és még sokáig (és még ma is!) – az elsődleges ajándék az volt, hogy segíthetek önmagamnak.

Hamar rájöttem, hogy ez a módszer több annál, minthogy valaki egy ingát használ, egy speciális papírcsomag – táblázatrendszer – felett, ez az ÖNISMERET egy módja.

Majd ahogy egyre gyakorlottabb lettem magamon keresztül a családomnak, és a szeretteimnek is elkezdtem támogatást nyújtani. Nagy öröm volt látni a változásokat, ez további ERŐt és HITet adott abban, hogy érdemes önmagamért tenni.

A módszer használata erősítette, majd stabilizálta bennem a SZELLEMmel, a FELSŐ ÉNEMmel, a LELKEMmel, azaz az UNIVERZUMmal való kapcsolatot, utat a Szabadság ösvényén, amelyre annak idején TUDATOSAN ráléptem.

Nem én voltam a megoldó! Én lettem a megértő…

 • A SZELLEMI útmutatásban megtanultam, hogy FIZIKAI TESTben lévő, de SZELLEMI, UNIVERZÁLIS LÉNY VAGYOK.
 • A SZELLEMTŐL, azaz az UNIVERZUMtól (az én Istenemtől sohasem vagyok elválasztva!), ezért van, hogyha kérek, akkor a Mindenki Legfőbb Javában – de csak így! – MEGADATIK.
 • Félelmeim lassacskán megértéssé alakultak. Természetesen itt ezen a bolygón én is az emberi szerepben és formában vagyok, tehát vannak kihívásaim, de MEGÉRTÉSben, SZERETETben és TUDATOSan lényegesen könnyebb megoldanom őket.
 • Kialakult bennem egy EGYSÉGESEBB KÉP önmagamról és a világról (ami saját tükröződésem, kivetülésem).
 • Rájöttem, hogy a körülöttem lévő szituációkból tanulok, és csak rajtam múlik, hogy hogyan, milyen energiákkal viszonyulok hozzájuk.
 • Az is teljesen érthetővé vált számomra, hogy a LELKEM ugyanúgy, mint mi emberek, fejlődik, tanul és tapasztal. És nemcsak itt, ezen a bolygón.
 • Ezért is örültem különösen az SVT-nek. Ezzel a módszerrel gyorsan és fájdalommentesen tudok hozzájutni az előző életek tapasztalásainak megértéséhez.
 • Félelmeim lassacskán megértéssé alakultak.
 • Megértettem, hogy minden, ami nem SZERETET az csak illúzió, mert a legfőbb végeredményt, a megoldást valóban, mindig a SZERETET adja.
 • És a LEGFŐBB AMIT elkezdtem megtanulni, hogyha nem értek valamit, akkor csak keressek – akkor is, ha más már feladná, mert minden az Isteni Rendben zajlik.
 • Amikor készen leszek-MEGKAPOM A VÁLASZT. – és ezért igyekszem mindig “készen lenni” – nekem ebben segít az SVT.
 • Számomra ez a sikeres megoldások alapja, ami segíti a BELSŐ BÉKÉM fenntartását is.

Több év gyakorlás után 2004-tól hivatalos tanácsadónak (konzulens), 2007. januártól SPIRITUÁLIS ÚJJÁÉPÍTÉS instruktornak, 2007. szeptemberétől pedig Spirituális Választechnika instruktornak minősített nemzetközi szervezetünk az SRA.

Célom, hogy az SVT-vel megismertethessem az emberekkel spirituális természetüket, valamint, hogy tudást kapjanak arról, hogy bizalmas kapcsolatban állnak spirituális segítőikkel, a Felső Énnel, Belső Atyával.

A módszerrel támogatni szeretném a hozzám fordulókat abban, hogy hogyan fedhetjük fel és tudjuk kitisztítani/átalakítani a tudatalattinkban lévő blokkokat okozó diszharmonikus programokat és diszharmonikus energiákat önmagunk és mások számára, amely a kiteljesedett boldogság, harmónia, jóllét és jólét létrehozásában támogat a megélés minden szintjén.

Boldog vagyok, amikor látom, hogy Kurzuslátogatóim és Klienseim megoldják kihívásaikat életükben, és ezáltal örömteli változásokat idéznek elő mindennapjaikban.

Szeretettel várok mindenkit, akit ezek a sorok meggyőztek, hogy van dolga az SVT-vel, akár egyéni konzultációra, és/vagy kurzusra.

A Spirituális Választechnika mellett más képesség és készségfejlesztő módszereket is elsajátítottam, amelyekkel tovább bővítettem ismereteimet:

 • Kineziológia és a hiedelmek®: Energia átformálása (Henrik Alexander Lell – Németország)
 • EDMR® (Henrik Alexander Lell – Németország)
 • Kapcsolatteremtő Gyógyítás® (Dr. Eric Pearl – USA)
 • Kapcsolatteremtés® (Dr. Eric Pearl – USA)
 • MátrixEnergetika® (Dr. Richard Bartlett -USA)
 • Quantum szinkronizáció® (Dr. Frank Kinslow – USA)
 • Quantum-Matrix®
 • SAS-OK szuggesztiók alkalmazása a szomatikus orvoslásban (link a végzettek névsorára)
 • BMR – Belső megélések rendszere
 • Biologika
 • BACH virág terápia®

Ismereteimet különböző könyvek olvasásával mélyítem. Kedvenc szerzőim: Dr. Michael Newton és Dr. David Hawkins.

Joggal kérdezheti bárki, hogy miért tanultam meg más rendszereket is az SVT-n kívül. A válasz egyszerű. Néha más rendszerek is támogathatják a tudatosságot, megértést.

“Dr.Eric Pearl (Kapcsolatteremtő gyógyítás®), egy csontkovács, aki elkezdte fogadni a spirituális energia hullámokat, és elkezdte végezni a spontán fizikai és érzelmi gyógyítást a kliensei számára, ez egy ismeretlen folyamaton keresztül és ismeretlen forrásból történt. Elkezdett kutakodni, a spirituális/szellemi segítői azt mondták neki, ne próbáljon “adni” a pácienseinek, hanem csak fogadjon a Szellemtől hálával. Amikor nem tartotta fenn ezt a tudatállapotot, nem kapta meg az áramló gyógyító energiát. Ha mentálisan megpróbált küldeni, vagy adni, a gyógyulás nem jött létre. Azt a következtetést vonta le, hogy amikor a benne lakozó Isten/Szellem találkozott a páciensében lakozó Istennel/Szellemmel (Isteni résszel), akkor végbement a gyógyulás.

A gyógyulás nem volt szavatolt, mert ez egy háromszög – a két (Szellem)ember és a Szellemi Forrás. Amikor a fogékonyság, és az egység rezgése, valamint a szükség tudatállapota, és a befogadás képessége jelen volt, gyakran nem az a gyógyulás lépett fel, amelyet a kliensek akartak, hanem azok helyett, annál számukra sokkal szükségesebb érzelmi gyógyulások. (MaryAnn Detzler)”

Az elolvasottakból is láthatod, hogy MaryAnn Detzler (Robert felesége) elismeréssel szól a különböző kiegészítő módszerekről, ezzel is támogatva önmagunkat és a Klienseinket.

Jelenleg KIZÁRÓLAG online tevékenykedem. Weboldalamon minden kérdésedre választ kaphatsz, és, ha mégse, akkor kérlek írj, vagy hívj!

Megtisztelő figyelmedet köszönve,

Imádságok és áldások:

Rebeccah