SVT Alaptanfolyam

Aktuális tanfolyami időpontok (szervezés alatt): részvételi szándékodat kérlek írásban jelezd a lap alján!

Az SVT Alaptanfolyam kiemelt céljai:

  • az SVT rendszerének alapos megismerése és elsajátítása, meghatározott gyakorlati idővel,
  • megismerni az alap spirituális gyógyulás alapelveit,
  • megismerkedni és tudatos kapcsolatot teremteni a “Belső Vezettetésünkkel” (Felső Én “funkciónkkal” – Szellemmel),
  • feltárni-kitisztítani a HIT-, HIEDELEM-, KORLÁT-, SZOKÁS- ÍTÉLKEZÉSI- és ÉSZLELÉSI RENDSZEREINKHEZ kapcsolódó programokat, amelyek a
    Tudatalattinkban vannak, és a jelen fizikai életünket befolyásolják a TUDATOS elmén keresztül,
  • megtanulni a TUDATOS elme átalakítását
  • megérteni a személyes energia irányításának alapjait, amelyek befolyásolják a saját fizikai-, mentális-, érzelmi és spirituális energiáinkat

Megjegyzés:
az alaptanfolyam bevezet az ingával és az alapvető SVT térképekkel való munkába önmagunk tisztításához. Megtanuljuk az előző életek vizsgálatát és tisztítását, miközben a jelen életbeli félelmek, traumák, konfliktusok és önbüntetéssel kapcsolatos dolgok elengedésén is dolgozunk. Ez a tanfolyam 36 órányi (szünetekkel együtt), ötnapos oktatást és gyakorlást biztosít a hallgató Szellemmel (Felső Én funkciójával) való kommunikáció elsajátítására és a nagyobb boldogság és gyógyulás útjában álló blokkok feloldására. Ez a tanfolyam a második naptól az ötödik napig az alapvető térképeket tekinti át tananyagként.

A mindenkori első Alap tanfolyami nap NYILVÁNOS ÉS NYITOTT (előzetes bejelentkezés azonban kötelező) ami azt jelenti, hogy INGYENESEN LÁTOGATHATÓ. Bárki részt vehet, aki ismételni szeretné az SVT alapjait, illetve azok is, akik mélyebben és alaposabban szeretnék megérteni Robert E. Detzler: Spirituális Választerápia – Szabadság Ösvényén című könyvét és a Spirituális Választerápia/Technika módszerének működési alapelveit.

Az első oktatási napon CSAK az SVT AlapTanfolyam HALLGATÓI kaphatnak Copyrighttal – SZERZŐI JOGVÉDELEM – ellátott tananyagot, az ÉRDEKLŐDŐK nem. A 2. oktatási naptól CSAK Tanfolyami Hallgatók vehetnek részt az oktatáson!

Az amerikai SRA (Spirituális Válasz Alapítvány) előírásai szerint a részvételt igazoló tanúsítványt csak azok a hallgatók kaphatnak, akik valamennyi képzési napon részt vesznek és teljesítik az SRA által előírt feltételeket, amelyek a második napon kerülnek ismertetésre.

Jelentkezés:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Értesítési cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Igen, elolvastam és megértettem az adatvédelmi elveket

[recaptcha]