SPÚ (Spirituális Újjáépítés) tanfolyam

A SPÚ (Spirituális Újjáépítés) tanfolyam kiemelt céljai:

Ez a tanfolyam bevezet a mentális, érzelmi és spirituális gyógyítás/gyógyulás technikáiba, beleértve a spirituális korrekciót a fizikai testen, az aura harmonizálást, a pszichés sérülések és programok tisztítását és a meditatív gyógyítás/gyógyulás gyakorlatát, emellett gyakorlási időt is biztosít, felügyelet mellett. Napi meditációt, szemléltetést és gyakorlati munkát foglal magába.

Megjegyzés

A SPÚ tanfolyamra történő jelentkezés előfeltétele az SVT Alaptanfolyam elvégzése.
Kérek minden regisztrált résztvevőt, hogy a tanfolyamra kényelmes ruhát (melegítő, szabadidőruha) és zárt, lapos, tiszta talpú cipőt (pl.: edzőcipő) legyen szíves magával hozni, mert a korrekciók elvégzéséhez erre lesz szükségünk.

A tanulók a tanfolyami anyagot tartalmazó részletes kézikönyvet kapnak, napi lebontásban tanfolyami követelmények és előrehaladásuk mértékében. A tanfolyam a legteljesebb gyakorlat és tudás megszerzése érdekében 7 napos. Az amerikai SRA (Spirituális Válasz Alapítvány) előírásai szerint  részvételt igazoló tanúsítványt csak azok a hallgatók kaphatnak, akik valamennyi képzési napon részt vesznek és teljesítik az SRA által előírt feltételeket, amelyek az első napon kerülnek ismertetésre.

Jelentkezés:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Értesítési cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Igen, elolvastam és megértettem az adatvédelmi elveket

[recaptcha]