Megközelíthetőség tömegközlekedéssel

A járványhelyzetre és a kormány ezzel kapcsolatos intézkedéseire és rendeleteire hivatkozva a konzultáció KIZÁRÓLAG online (viber, skype), illetve mobiltelefonon vehető igénybe. 

A PREMA Központba számos módon lehet eljutni tömegközlekedéssel, a fontosabbak a következők:

 1. Mexikói úti Kisföldalatti (M1-es sárga metró) végállomásától a 69-es villamossal (10. megálló, menetidő: 15 perc) a Szerencs utcai megállóig. A villamos menetirány szerinti bal oldalán a Szerencs utcában a 2. keresztutcáig (első keresztutca: Kis Rákos utca), amelyik az Auilich utca, itt jobbra fordulva az első keresztutcán (Arany János utca) túl az 5. ház balra. A homlokzat sárga színű, a kapun a PREMA Consulting felirat olvasható.
  Menetrend: 69
 2. Újpest-Központ (M3-as kék metró) végállomásától a 196-os busszal, vagy a 196A jelzésű busszal a Rákospalotai Köztemető elnevezésű megállóig (7. megálló, menetidő: 7 perc). Az autóbusz a Szentmihályi út és a Bánkút utca sarkán áll meg. Innen a menetirány szerint tovább haladva az első keresztutcáig (Tompa Mihály utca), itt bekanyarodni jobbra, majd második keresztutcán balra (első keresztutca Kis Rákos utca), s az
  Aulich Lajos utcában a 69-es számig gyalogolni (menetirány szerinti jobb oldal)- A homlokzat sárga színű, a kapun a PREMA Consulting felirat olvasható.
  Menetrend: 196, 196A
 3. Örs Vezér Tere (M2-es piros metró) végállomásától:
  1. a 231-es busszal (16. megálló, menetidő: 18 perc). A busz menetirány szerinti bal oldalán a Szerencs utcában a 2. keresztutcáig (első keresztutca: Kis Rákos utca), amelyik az Aulich utca, itt jobbra fordulva az első keresztutcán (Arany János utca) túl az 5. ház balra. A homlokzat sárga színű, a kapun a PREMA Consulting felirat olvasható. Ez a busz rendszerint félóránként közlekedik.
   Menetrend: 231
  2. a 62-es, vagy 62 A jelzésű villamosokkal a Rákospalota MÁV-telep végállomásig (menetidő: 22 perc), majd ugyan ebben megállóban átszállva a 69-es villamosra, amivel 1 megálló a Szerencs utcai megállóig. A villamos menetirány szerinti bal oldalán a Szerencs utcában a 2. keresztutcáig (első keresztutca: Kis Rákos utca), amelyik az Aulich utca, itt jobbra fordulva az első keresztutcán (Arany János utca) túl az 5. ház balra. A homlokzat sárga színű, a kapun a PREMA Consulting felirat olvasható. Menetrend: 6262A69.
   HÉTVÉGÉN A 62-ES ÉS A 62A JELZÉSŰ VILLAMOSOK NEM KÖZLEKEDNEK.
  3. a 3-as villamossal a Czobor utcai megállóig, ami a Nagy Lajos király út és az Erzsébet királyné útja sarkán van. Itt átsétálva a kereszteződésen az Erzsébet királyné útján levő 69-es villamos megállójába (a megálló neve: Nagy Lajos király útja/Czobor utca), s a villamossal a Szerencs utcai megállóig. A villamos menetirány szerinti bal oldalán a Szerencs utcában a 2. keresztutcáig (első keresztutca: Kis Rákos utca), amelyik az Aulich utca, itt jobbra fordulva az első keresztutcán (Arany János utca) túl az 5. ház balra. A homlokzat sárga színű, a kapun a PREMA Consulting felirat olvasható.
   Menetrend: 369
 4. Bosnyák térről a 124-es busszal (14. megálló, menetidő: 15 perc) a Bánkút utcai megállóig, ami a Szerencs utcában van, a Szerencs-Bánkút utca sarkán. Innen gyalog a busz menetirányával megegyező irányba haladni a Szerencs utcában (első keresztutca Bánkút utca, második keresztutca Kis Rákos utca), a harmadik keresztutcában (Aulich Lajos utca),majd itt jobbra fordulva az első keresztutcán (Arany János utca) túl az 5. ház balra. A homlokzat sárga színű, a kapun a PREMA Consulting felirat olvasható.
  Menetrend: 124
 5. Pasaréti térről, Városmajortól, Széll Kálmán térről, Csaba utcától, Döbrentei térről, Ferenciek teréről, Astoriától, Blaha Lujza térről, Keleti pályaudvarról, Stefánia úttól, Zugló vasutállomástól, Erzsébet királyné útja aluljárótól, Nagy Lajos király útjától, Miskolci utcából, Öv utcától az 5-ös busszal a Széchenyi útig, majd előre gyalogolva kb. 20 métert a 69-es villamos megállójába, amivel 1 megálló a Szerencs utcai megállóig. A villamos menetirány szerinti bal oldalán a Szerencs utcában a 2. keresztutcáig (első keresztutca: Kis Rákos utca), amelyik az Aulich utca, itt jobbra fordulva az első keresztutcán (Arany János utca) túl az 5. ház balra. A homlokzat sárga színű, a kapun a PREMA Consulting felirat olvasható.
  Menetrend: 569
 6. Kossuth Lajos tértől, Bajcsy-Zsilinszky úttól, Andrássy úttól (Opera), Erzsébet körúttól, Lövölde térről, Dózsa György úttól, Hermina úttól, Erzsébet királyné útja, aluljáró végállomásig a 70-es trolival, majd az aluljárón átsétálva (kb. 30 méter) a 69-es villamossal (9. megálló, menetidő: 14 perc) az Erzsébet királyné útja, aluljáró megállótól a Szerencs utcai megállóig. A villamos menetirány szerinti bal oldalán a Szerencs utcában a 2. keresztutcáig (első keresztutca: Kis Rákos utca), amelyik az Aulich utca, itt jobbra fordulva az első keresztutcán (Arany János utca) túl az 5. ház balra. A homlokzat sárga színű, a kapun a PREMA Consulting felirat olvasható.
  Menetrend:  69, 70