Megközelíthetőség gépjárművel

A járványhelyzetre és a kormány ezzel kapcsolatos intézkedéseire és rendeleteire hivatkozva a konzultáció KIZÁRÓLAG online (viber, skype), illetve mobiltelefonon vehető igénybe. 

A PREMA Központ gépjárművel két autópályán keresztül közelíthető meg.

  • Budapest belvárosa felől legegyszerűbben az M3-as autópályán Fót, Mogyoród, Gödöllő irányába a Kacsoh Pongrác – Mexikói úti bevezető szakaszon a
    Szerencs utcai leágazásnál jobbra kanyarodva, a negyedik mellékutcánál (Aulich Lajos utca) balra kanyarodva az első keresztutca (Arany János utca) után érhető el, az 5. ház. Megjegyzés: a Szerencs utcai leágazás az egyetlen lámpás kereszteződés.
  • Az M0 körgyűrűről több helyről is érkezhetnek. Kérjük figyeljék az M3-as Budapest felé vezető, bekötő szakaszára való áttérést. Az M3-on a Szentmihályi úti leágazásnál balra fordulva az M3 alatt áthaladva a 4. keresztutcán jobbra (rendre: Gábor Áron utca, Bercsényi Miklós utca, Pöltenberg Ernő utca, majd a negyedik az Aulich Lajos utca), majd PREMA Központ az első keresztutca (Tompa Mihály utca) után jobbra található.

A PREMA Központ előtt és környékén (pl.: az óvoda) ingyenes parkolás biztosított. A gépkocsibeállók közül csak a PREMA Központét lehet használni.